Minder Çeşitleri: Evinizi Daha Havalı Gösterecek Ürünler

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid19) sebebi ile evlerimizde çok daha fazla vakit geçirmeye başladığımızı söyleyebiliriz. Hal böyle olunca da hem çalışma alanlarımızda hem de oturma alanlarımızda daha sık değişiklik yapar olduk. Biz de bu yazımızda, evinizin salonuna, dinlenme alanlarınıza ya da çalışma alanınıza ekleyebileceğiniz minder çeşitleri ile oluşturabileceğiniz farklı ve havalı görünümlerden bahsetmeye karar verdik!

Bu yazı 2022 yılında güncellenmiştir.

Salonunuzu ya da çalışma alanınızı ufak dokunuşlar ile değiştirmek, kendi tarzınıza göre şekillendirmek ister misiniz? Evinizin dekorasyonuna ve zevkinize uygun olarak minder çeşitleri ile bunu kolayca yapabilirsiniz! Küçük dokunuşlar ile eşyalarını ve odalarını değiştirmeyi sevenler çok iyi bilirler ki bazen bir kırlent evin tüm havasını değiştirir. Ufak dokunuşlar, evde farklılık yaratır. Küçük gibi görünen bu dekorasyon parçası sanki tüm evi yenilemişsiniz gibi, eve bambaşka bir hava gelmiş gibi hissettirir.


Birbirinden Güzel Minder Çeşitleri

1-) Armut Minder

Armut minder
Armut Minder

Çalışma odanızda, balkonunuzda ya da salonunuzun bir köşesinde… Evinize şıklık katacak Armut minder çeşitleri oldukça rahat ve dekoratiftir. Duruşunun güzelliği, oturması keyifli ve her yaştan insanın kullanabileceği armut koltukların çok çeşitli renkleri bulunur. Siz de dilerseniz, gün içinde keyifli bir vakit geçirmenizi sağlayacak alanlara armut koltuk çeşitlerini ekleyebilirsiniz!

2-) Puf Minder

Minder çeşitleri
Minder Çeşitleri: Puf Minder

Rahat, şık ve dekoratif bir minder çeşidi ister misiniz? O zaman Puf minder tam size göre! Puf minderleri bahçede, salonda, çalışma odasında ya da balkonda keyifle kullanabilirsiniz. İstediğiniz yerde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Bu minder; yerden yüksekliği, yıkanabilir puf kısmı ve rahatlığı ile ön plana çıkıyor. Üzerinde keyifle kitap okuyabileceğiniz ya da dinlenebileceğiniz bu ürüne evinizde mutlaka yer vermelisiniz!

3-) Sandalye Minderi

Minder çeşitleri
Evinizi Güzelleştirecek Minder Modelleri

Sandalye minderi çeşitleri, evinizde var olan sandalyeleri yenilemenizi, farklı bir görünüm elde etmenizi sağlayan ürünlerdir. Sandalye minderi olarak kullanabileceğiniz bu ürün, sandalyenin üzerini kaplayıp onu daha rahat bir hale getirir. Üzerinde uzun saatler otursanız da yumuşak yapısı sayesinde sizi yormaz. Üzerinde rahat rahat oturabileceğiniz sandalyeler istiyorsanız siz de minder çeşitlerine bir şans verebilirsiniz. Hem evdeki ürünleri kullanabileceğiniz hem de onu yeni gibi gösterebileceğiniz minder çeşitleri ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz!

4-) Dekoratif Yer Minderi

Dekoratif Yer Minderi
Dekoratif Minder

Sıkıcı rutinlerin yerine hayata bakışınızı tam olarak yansıtan alternatifler yaratma düşüncesi üzerinde durularak yaratılan Dekoratif Yer Minderi, farklı renklerin ahenkle bir arada olduğu bir minder çeşididir. Hayal gücünün derinliklerinden çıkıp doğa ile birleşen, tüm renkleri en ince ayrıntılarına kadar düşünülen dekoratif yer minderleri ile siz de evinizi çeşitli alanları dekore edebilirsiniz. Evinizde farklı bir dünya oluşturmanıza yardımcı olacak minder çeşitleri ile yenileşmenin keyfini çıkarın!

5-) Salıncak Minder

Salıncak
Evde Bir Dekorasyon Ürünü Olarak Salıncak Minderi

Evde, bahçede ya da piknikte kolaylıkla kullanabileceğiniz salıncak minder çeşitleri oldukça konforludur. Salıncak minderleri hem şık hem de rahat bir ortam yaratmanızı sağlar. Ayrıca salıncak minder çeşitleri ile aynı zamanda sallanabilirsiniz. Bu da oldukça keyiflidir!

6-) Puf Minder

Minder çeşitleri
Evinizi Güzelleştirecek Puf Minder

Minimal, rahat, az yer kaplayan ve bulunduğu ortamın havasını değiştiren Puf Minder türleri de farklı bir tarza sahiptir. Modern şekilde tasarlanan evlerde, güzel ortamlar oluşturmak için tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alır. Bahçede, salonda y da mutfakta kullanabileceğiniz bu puf minder, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Hem şık görüntüsü ile hem de rahat oluşu ile bu minderi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz!

7-) Minderli Katlanır Sandalye

Minder çeşitleri
Evinize Hoşluk Katacak Minderli Sandalye

Sıradaki minder çeşidimiz diğerlerinden biraz farklı. Çünkü bu ürün hem minder hem de aynı zamanda sandalye! Minderli Katlanır Ahşap Sandalye, minderli yumuşak yüzeyi sayesinde rahat bir kullanıma sahipken aynı zamanda ahşap parçaları ile de dekoratif bir görüntü sunuyor. Şık duruşu, fonksiyonelliği ve kullanışlı oluşu ile siz de minderli ahşap sandalye çeşitlerini tercih edebilirsiniz!

8- ) Dekoratif Minder Çeşitleri

Avokado minder
Avokadolu Minder

Ve son olarak birbirinden güzel, dekoratif, eğlenceli ve bulunduğu ortamın havasını değiştiren minder çeşitleriyle sizi bir araya getirmek istiyoruz. Avokado Desenli Minder gibi trend olan ve her bakışta gülümsemenizi sağlayacak minderler hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz, mutluluk veren bir üründür. Avokado desenli, bulut desenli ya da hayvan figürlü çeşitli yastıklar ile evdeki havayı değiştirebilirsiniz!

Bonus: Sevimli Dostlarınız İçin Minderli Çadır


Ve bonus: Minderli Kedi Köpek Çadırı! Sizin mükemmel minderleriniz olur da biricik dostlarınız olmaz mı? Su geçirmeyen, kir tutmayan, yıkanabilir olan ve özel kumaştan üretilen bu ürün, kedilerin ve küçük ırk köpek dostlarınızın keyifle kullanabileceği tarzda tasarlandı! Kendiniz için dekoratif bir ortam oluştururken biricik dostunuzu da unutmayın ve onun da mutlu olabileceği bu ürüne bir şans verin!